Αλλαντικά

Καβουρμάς Διδυμοτείχου

Προέλευση:  Διδυμότειχο (Έβρος / Ελλάδα)
Κρέας: Βόειο – Χοιρινό
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 4 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Φόρμα 1,50kg περίπου
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά

Σαλάμι Λευκάδος Ντελημάρη

Προέλευση:  Λευκάδα (Ελλάδα)
Κρέας:  Χοιρινό
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 4 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Φόρμα 1 kg περίπου – Φόρμα 225gr
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά

Λόντζα Κύπρου

Προέλευση:  Κύπρος
Κρέας:  Χοιρινό
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 4 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Φόρμα 1 kg περίπου

Σαλάμι Αέρος Απαλό

Προέλευση:  Αλεξανδρούπολη (Ελλάδα)
Κρέας:  Χοιρινό
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 6 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Φόρμα 1,5 kg περίπου
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά

Σαλάμι Αέρος Πικάντικο

Προέλευση:  Αλεξανδρούπολη (Ελλάδα)
Κρέας:  Χοιρινό
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 6 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Φόρμα 1,5 kg περίπου
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά

Σαλάμι Αέρος με επικάλυψη γραβιέρας Νάξου

Προέλευση:  Αλεξανδρούπολη (Ελλάδα)
Κρέας:  Χοιρινό
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 3 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Αεροστεγής συσκευασία 100gr
Μονάδα μέτρησης: Σταθερού Βάρους / Τεμάχια

Ζαμπόν Μπούτι στη λαδόκολλα

Προέλευση:  Αλεξανδρούπολη (Ελλάδα)
Κρέας:  Χοιρινό
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 4 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Φόρμα 3 kg περίπου
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά

Χοιρομέρι ωρίμανσης με κρασί

Προέλευση:  Αλεξανδρούπολη (Ελλάδα)
Κρέας:  Χοιρινό μαριναρισμένο σε κρασί
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 3 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Αεροστεγής συσκευασία 80gr
Μονάδα μέτρησης: Σταθερού Βάρους / Τεμάχια

Γαλοπούλα ψητή στη λαδόκολλα

Προέλευση:  Αλεξανδρούπολη (Ελλάδα)
Κρέας:  Γαλοπούλα
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 6 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Φόρμα 3 kg περίπου
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά

Γαλοπούλα καπνιστή κομμένη σε φέτες

Προέλευση:  Αλεξανδρούπολη (Ελλάδα)
Κρέας:  Γαλοπούλα
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 4 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Αεροστεγής συσκευασία 1 kg περίπου
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά

Μπεϊκόν πλάκα άκοπο

Προέλευση:  Αλεξανδρούπολη (Ελλάδα)
Κρέας:  Χοιρινό
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 6 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Αεροστεγής Συσκευασία 1 kg περίπου
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά

Μπεϊκόν κομμένο σε φέτες

Προέλευση:  Αλεξανδρούπολη (Ελλάδα)
Κρέας:  Χοιρινό
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 6 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Αεροστεγής Συσκευασία 1 kg περίπου
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά

Μπεϊκον ρολλέ κομμένο σε φέτες

Προέλευση:  Αλεξανδρούπολη (Ελλάδα)
Κρέας:  Χοιρινό
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 6 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Αεροστεγής Συσκευασία 1 kg περίπου
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά

Prosciutto Θράκης αργής ωρίμανσης

Προέλευση:  Αλεξανδρούπολη (Ελλάδα)
Κρέας:  Χοιρινό
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 4 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Αεροστεγής συσκευασία 80gr
Μονάδα μέτρησης: Σταθερού Βάρους / Τεμάχια

Prosciutto crudo mantonella

Προέλευση:  Ιταλία
Κρέας:  Χοιρινό
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 6 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Φόρμα 4,50 kg περίπου
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά

Renzini “LUI” Prosciutto di Norcia IGP

Προέλευση:  Ιταλία
Κρέας:  Χοιρινό
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 4 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Κότσι 9 kg περίπου
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά

Prosciutto crudo A/O κότσι

Προέλευση:  Ιταλία
Κρέας:  Χοιρινό
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 4 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Κότσι 6,50 kg περίπου
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά

Salami Milano

Προέλευση:  Ιταλία
Κρέας:  Χοιρινό μαριναρισμένο στο θαλασσινό αλάτι και σε κρασί Garda Merlot Π.Ο.Π
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 5 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Φόρμα 2,50 kg περίπου
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά

Levonetto al tartufo – Σαλάμι αέρος με τρούφα

Προέλευση:  Ιταλία
Κρέας:  Χοιρινό με κομμάτια τρούφας
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 4 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Φόρμα 250gr περίπου
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά

Renzini Guanciale del Norcino

Προέλευση:  Ιταλία
Κρέας:  Χοιρινό
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 5 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Φόρμα 1,20 kg περίπου
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά