Τυριά Εισαγωγής
Mozzarella di bufala D.O.P
Προέλευση: Campana (Ιταλία)
Γάλα: Βουβαλίσο (Νεροβούβαλος)
Τύπος Πυτιάς: Ζωϊκή
Ωρίμανση: Φρέσκο
Πιστοποίηση: Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (Π.Ο.Π / D.O.P)
Γεύση: Γαλακτερή, Γλυκιά
Λίπος επί ξηρού: 22% Μέγιστη Υγρασία: 63%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 15 ημέρες από την ημερομηνία παραγωγής
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Σακουλάκι 250gr με ορό
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Mozzarella for di latte
Προέλευση: Ιταλία
Γάλα: Αγελαδινό
Τύπος Πυτιάς: Ζωϊκή Ωρίμανση: Φρέσκο
Γεύση: Γαλακτερή, Γλυκιά
Λίπος επί ξηρού: 22% Μέγιστη Υγρασία: 63%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 20 ημέρες από την ημερομηνία παραγωγής
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Σακουλάκι 125gr με ορό
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Mozzarella bocconcini
Προέλευση: Ιταλία
Γάλα: Αγελαδινό
Τύπος Πυτιάς: Ζωϊκή Ωρίμανση: Φρέσκο
Γεύση: Γαλακτερή, Γλυκιά
Λίπος επί ξηρού: 22%
Μέγιστη Υγρασία: 63%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 20 ημέρες από την ημερομηνία παραγωγής
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Τάπερ 1kg με ορό
Μονάδα Μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Mozzarella Filone
Προέλευση: Ιταλία
Γάλα: Αγελαδινό
Τύπος Πυτιάς: Ζωϊκή
Ωρίμανση: Φρέσκο
Γεύση: Γαλακτερή, Γλυκιά
Λίπος επί ξηρού: 44%
Μέγιστη Υγρασία: 50%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 2 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Φόρμα 1kg
Μονάδα Μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Burata Pugliese in foglie
Προέλευση: Ιταλία
Γάλα: Νεροβούβαλου και Κρέμα Γάλακτος
Τύπος Πυτιάς: Ζωϊκή
Ωρίμανση: Φρέσκο
Γεύση: Γαλακτερή, Γλυκιά
Λίπος επί ξηρού: 22%
Μέγιστη Υγρασία: 63%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 20 ημέρες από την ημερομηνία παραγωγής
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Τάπερ 250gr με ορό
Μονάδα Μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Mozzarella σε φόρμα
Προέλευση: Αυστρία
Γάλα: Αγελαδινό
Τύπος Πυτιάς: Ζωϊκή Ωρίμανση: Μικρή
Γεύση: Γαλακτερή, Γλυκιά
Λίπος επί ξηρού: 40% Μέγιστη Υγρασία: 50%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 4 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Φόρμα 3kg περίπου
Μονάδα Μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Κατσικίσιος κορμός με κρούστα
Προέλευση: Γαλλία
Γάλα: Παστεριωμένο αίγειο
Τύπος Πυτιάς: Ζωϊκή
Ωρίμανση: Φρέσκο
Γεύση: Πικάντικη, κρεμώδης
Λίπος επί ξηρού: 45%
Μέγιστη Υγρασία: 58%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 2 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Φόρμα 1kg περίπου
Μονάδα Μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Κατσικίσιος κορμός χωρίς κρούστα
Προέλευση: Γαλλία
Γάλα: Αίγειο
Τύπος Πυτιάς: Ζωϊκή
Ωρίμανση: Φρέσκο
Γεύση: Πικάντικη, κρεμώδης
Λίπος επί ξηρού: 45% Μέγιστη Υγρασία: 58%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 2 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Φόρμα 1kg περίπου
Μονάδα Μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Σκληρό Τυρί / Formaggio Duro
Προέλευση: Ε.Ε
Γάλα: Παστεριωμένο πρόβειο γάλα
Τύπος Πυτιάς: Ζωϊκή
Ωρίμανση: Μεγάλη ωρίμανση (8 μήνες)
Γεύση: Ελαφρώς αλμυρή
Λίπος επί ξηρού: 28%
Μέγιστη Υγρασία: 36%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 12 μήνες
Διαθέσιμές Συσκευασίες: 1/8 5kg περίπου
Μονάδα Μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Grattugiatto Mix τριμμένο 1kg
Προέλευση: Ιταλία
Γάλα: Παστεριωμένο πρόβειο γάλα
Τύπος Πυτιάς: Ζωϊκή
Ωρίμανση: –
Γεύση: Ελαφρώς αλμυρή
Λίπος επί ξηρού: 28%
Μέγιστη Υγρασία: 36%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 2 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Σακούλα σε κενό αέρα vacuum 1kg
Μονάδα Μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Σκληρό τυρί σε φλοίδες
Προέλευση: Ιταλία
Γάλα: Παστεριωμένο πρόβειο γάλα
Τύπος Πυτιάς: Ζωϊκή
Ωρίμανση: –
Γεύση: Βουτυράτη
Λίπος επί ξηρού: 28%
Μέγιστη Υγρασία: 36%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 3μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Τάπερ σε κενό αέρα vacuum 1kg
Μονάδα Μέτρησης: Σταθερό βάρος / Τεμάχια
Parmiggiano Reggiano D.O.P
Προέλευση: Εμίλια Ρομάνα και της Λομβαρδίας (Πάρμα, Μπολόνια και Μάντουα / Ιταλία)
Γάλα: Αγελαδινό γάλα, ακατέργαστο γάλα
Τύπος Πυτιάς: Ζωϊκή
Ωρίμανση: Πολύ μεγάλη ωρίμανση (24 μήνες)
Πιστοποίηση: Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (Π.Ο.Π / D.O.P)
Γεύση: Πικάντικη, έντονη
Λίπος επί ξηρού: 28%
Μέγιστη Υγρασία: 34%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 12 μήνες
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Ρόδα 36kg περίπου – ½ ρόδα 12kg περίπου – 1/8 5kg περίπου
Μονάδα Μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Parmiggiano Reggiano D.O.P Τριμμένη 100gr
Προέλευση: Εμίλια Ρομάνα και της Λομβαρδίας (Πάρμα, Μπολόνια και Μάντουα / Ιταλία)
Γάλα: Αγελαδινό γάλα, ακατέργαστο γάλα
Τύπος Πυτιάς: Ζωϊκή
Ωρίμανση: –
Πιστοποίηση: Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (Π.Ο.Π / D.O.P)
Γεύση: Πικάντικη, έντονη
Λίπος επί ξηρού: 28%
Μέγιστη Υγρασία: 34%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 4 μήνες
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Αεροστεγής συσκευασία 100gr
Μονάδα Μέτρησης: Σταθερού Βάρους / τεμάχια
Parmiggiano Reggiano D.O.P μερίδα 200gr
Προέλευση: Εμίλια Ρομάνα και της Λομβαρδίας (Πάρμα, Μπολόνια και Μάντουα / Ιταλία)
Γάλα: Αγελαδινό γάλα, ακατέργαστο γάλα
Τύπος Πυτιάς: Ζωϊκή
Ωρίμανση: Πολύ μεγάλη ωρίμανση (24 μήνες)
Πιστοποίηση: Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (Π.Ο.Π / D.O.P)
Γεύση: Πικάντικη, έντονη
Λίπος επί ξηρού: 28%
Μέγιστη Υγρασία: 34%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 4 μήνες
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Αεροστεγής συσκευασία 200gr
Μονάδα Μέτρησης: Σταθερού Βάρους / τεμάχια
Pecorino Romano D.O.P
Περιοχή: Λάτσιο (Ιταλία)
Γάλα: Πρόβειο
Τύπος Πυτιάς: Ζωϊκή Ωρίμανση: Μακρά (πάνω από 6 μήνες)
Πιστοποίηση: Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (Π.Ο.Π / D.O.P)
Γεύση: Πικάντικη, υφάλμυρη
Λίπος επί ξηρού: 36% Μέγιστη Υγρασία: 38%
Διάρκεια Ζωής: 6 μήνες
Διαθέσιμές Συσκευασίες: 1/8 (περίπου 4kg)
Μονάδα Μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Pecorino al tartufo
Προέλευση: Ιταλία – Τοσκάνη
Γάλα: Παστεριωμένο πρόβειο γάλα
Τύπος Πυτιάς: Ζωϊκή
Ωρίμανση: Μικρή (45 ημέρες)
Γεύση: Γήινη, φρουτώδης
Λίπος επί ξηρού: 32%
Μέγιστη Υγρασία: 48%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 12 μήνες
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Ρόδα 1,50kg περίπου
Μονάδα Μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Pecorino alle perre
Προέλευση: Ιταλία – Τοσκάνη
Γάλα: Παστεριωμένο πρόβειο γάλα
Τύπος Πυτιάς: Ζωϊκή
Ωρίμανση: Μικρή (45 ημέρες)
Γεύση: Φρουτώδης
Λίπος επί ξηρού: 32%
Μέγιστη Υγρασία: 48%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 12 μήνες
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Ρόδα 1,50kg περίπου
Μονάδα Μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Gorgonzola Dolce
Προέλευση: Ιταλία
Γάλα: Παστεριωμένο αγελαδινό γάλα
Τύπος Πυτιάς: Ζωϊκή
Ωρίμανση: Μέση (3 μήνες)
Πιστοποίηση: Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (Π.Ο.Π / D.O.P)
Γεύση: Γλυκιά, κρεμώδης
Λίπος επί ξηρού: 35%
Μέγιστη Υγρασία: 48%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 4 μήνες
Διαθέσιμές Συσκευασίες: ¼ ρόδα 1,50kg περίπου
Μονάδα Μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Gorgonzola Piccante
Προέλευση: Ιταλία
Γάλα: Παστεριωμένο αγελαδινό γάλα
Τύπος Πυτιάς: Ζωϊκή
Ωρίμανση: Μέση (4 μήνες)
Γεύση: Ελαφρώς αλμυρή
Λίπος επί ξηρού: 42%
Μέγιστη Υγρασία: 48%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 4 μήνες
Διαθέσιμές Συσκευασίες: ¼ ρόδα 1,50kg περίπου
Μονάδα Μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Provolone
Προέλευση: Ιταλία
Γάλα: Παστεριωμένο αγελαδινό γάλα
Τύπος Πυτιάς: Ζωϊκή
Ωρίμανση: Μικρή (1 μήνας)
Γεύση: Γλυκιά, γαλακτερή
Λίπος επί ξηρού: 42%
Μέγιστη Υγρασία: 48%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Φόρμα 4,50kg περίπου
Μονάδα Μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Roquefort Papillion Red Label
Προέλευση: Roquefort (Νότια Γαλλία)
Γάλα: Πρόβειο γάλα (φυλή Lacaune)
Τύπος Πυτιάς: Ζωϊκή
Ωρίμανση: Μέση (4 μήνες)
Πιστοποίηση: Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (Π.Ο.Π / D.O.P)
Γεύση: Πικάντικη, έντονη
Λίπος επί ξηρού: 52%
Μέγιστη Υγρασία: 45%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 6 μήνες
Διαθέσιμές Συσκευασίες: 1/2 1,5kg περίπου
Μονάδα Μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Roquefort Coccinelle
Προέλευση: Roquefort (Νότια Γαλλία)
Γάλα: Πρόβειο γάλα (φυλή Lacaune)
Τύπος Πυτιάς: Ζωϊκή
Ωρίμανση: Μέση (4 μήνες)
Πιστοποίηση: Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (Π.Ο.Π / D.O.P)
Γεύση: Πικάντικη, έντονη
Λίπος επί ξηρού: 52%
Μέγιστη Υγρασία: 45%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 6 μήνες
Διαθέσιμές Συσκευασίες: 1/2 1,5kg περίπου
Μονάδα Μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Μπλε τυρί
Προέλευση: Δανία
Γάλα: Παστεριωμένο αγελαδινό γάλα
Τύπος Πυτιάς: Ζωϊκή
Ωρίμανση: Μικρή
Γεύση: Πικάντικη, έντονη
Λίπος επί ξηρού: 50%
Μέγιστη Υγρασία: 48%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Ρόδα 3kg περίπου
Μονάδα Μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Blue Stilton
Προέλευση: Αγγλία
Γάλα: Παστεριωμένο αγελαδινό γάλα
Τύπος Πυτιάς: Ζωϊκή
Ωρίμανση: Μέση (3 μήνες)
Γεύση: Πικάντικη
Λίπος επί ξηρού: 48%
Μέγιστη Υγρασία: 40%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Ρόδα 2,5kg περίπου
Μονάδα Μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Cheddar
Προέλευση: Γερμανία
Γάλα: Παστεριωμένο αγελαδινό γάλα
Τύπος Πυτιάς: Ζωϊκή Ωρίμανση: Μέση (3 μήνες)
Γεύση: Γαλακτερή, Γλυκιά
Λίπος επί ξηρού: 50%
Μέγιστη Υγρασία: 39%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Φόρμα 3kg περίπου
Μονάδα Μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Emmental
Προέλευση: Γερμανία
Γάλα: Παστεριωμένο αγελαδινό γάλα
Τύπος Πυτιάς: Ζωϊκή
Ωρίμανση: Μέση (3 μήνες)
Γεύση: Γαλακτερή, Γλυκιά
Λίπος επί ξηρού: 45%
Μέγιστη Υγρασία: 40%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 6 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Φόρμα 3kg περίπου
Μονάδα Μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά
Regato
Προέλευση: Ιρλανδία
Γάλα: Παστεριωμένο αγελαδινό γάλα
Τύπος Πυτιάς: Ζωϊκή
Ωρίμανση: Μέση (3 μήνες)
Γεύση: Αλμυρή
Λίπος επί ξηρού: 62%
Μέγιστη Υγρασία: 38%
Συντήρηση: +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 21 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Ρόδα 3kg περίπου
Μονάδα Μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά