Τυριά Εισαγωγής

Mozzarella di bufala D.O.P

Προέλευση:  Campana (Ιταλία)
Γάλα: Βουβαλίσο (Νεροβούβαλος)
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή
Ωρίμανση:  Φρέσκο
Πιστοποίηση: Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (Π.Ο.Π / D.O.P)
Γεύση: Γαλακτερή, Γλυκιά
Λίπος επί ξηρού: 22% Μέγιστη Υγρασία: 63%
Συντήρηση:  +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 15 ημέρες από την ημερομηνία παραγωγής
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Σακουλάκι 250gr με ορό
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά

Mozzarella for di latte

Προέλευση:  Ιταλία
Γάλα: Αγελαδινό
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή     Ωρίμανση:  Φρέσκο
Γεύση: Γαλακτερή, Γλυκιά
Λίπος επί ξηρού: 22% Μέγιστη Υγρασία: 63%
Συντήρηση:  +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 20 ημέρες από την ημερομηνία παραγωγής
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Σακουλάκι 125gr με ορό
Μονάδα μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά

Mozzarella bocconcini

Προέλευση:  Ιταλία
Γάλα: Αγελαδινό
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή     Ωρίμανση:  Φρέσκο
Γεύση: Γαλακτερή, Γλυκιά
Λίπος επί ξηρού: 22%
Μέγιστη Υγρασία: 63%
Συντήρηση:  +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 20 ημέρες από την ημερομηνία παραγωγής
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Τάπερ 1kg με ορό
Μονάδα Μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά

Mozzarella Filone

Προέλευση:  Ιταλία
Γάλα: Αγελαδινό
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή
Ωρίμανση:  Φρέσκο
Γεύση: Γαλακτερή, Γλυκιά
Λίπος επί ξηρού: 44%
Μέγιστη Υγρασία: 50%
Συντήρηση:  +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 2 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Φόρμα 1kg
Μονάδα Μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά

Burata Pugliese in foglie

Προέλευση:  Ιταλία
Γάλα: Νεροβούβαλου και Κρέμα Γάλακτος
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή
Ωρίμανση:  Φρέσκο
Γεύση: Γαλακτερή, Γλυκιά
Λίπος επί ξηρού: 22%
Μέγιστη Υγρασία: 63%
Συντήρηση:  +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 20 ημέρες από την ημερομηνία παραγωγής
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Τάπερ 250gr με ορό
Μονάδα Μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά

Mozzarella σε φόρμα

Προέλευση:  Αυστρία
Γάλα: Αγελαδινό
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή     Ωρίμανση:  Μικρή
Γεύση: Γαλακτερή, Γλυκιά
Λίπος επί ξηρού: 40% Μέγιστη Υγρασία: 50%
Συντήρηση:  +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 4 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Φόρμα 3kg περίπου
Μονάδα Μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά

Κατσικίσιος κορμός με κρούστα

Προέλευση:  Γαλλία
Γάλα: Παστεριωμένο αίγειο
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή
Ωρίμανση:  Φρέσκο
Γεύση: Πικάντικη, κρεμώδης
Λίπος επί ξηρού: 45%
Μέγιστη Υγρασία: 58%
Συντήρηση:  +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 2 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Φόρμα 1kg περίπου
Μονάδα Μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά

Κατσικίσιος κορμός χωρίς κρούστα

Προέλευση:  Γαλλία
Γάλα: Αίγειο
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή
Ωρίμανση:  Φρέσκο
Γεύση: Πικάντικη, κρεμώδης
Λίπος επί ξηρού: 45% Μέγιστη Υγρασία: 58%
Συντήρηση:  +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 2 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Φόρμα 1kg περίπου
Μονάδα Μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά

Σκληρό Τυρί / Formaggio Duro

Προέλευση:  Ε.Ε
Γάλα: Παστεριωμένο πρόβειο γάλα
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή
Ωρίμανση:  Μεγάλη ωρίμανση (8 μήνες)
Γεύση: Ελαφρώς αλμυρή
Λίπος επί ξηρού: 28%
Μέγιστη Υγρασία: 36%
Συντήρηση:  +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 12 μήνες
Διαθέσιμές Συσκευασίες: 1/8 5kg περίπου
Μονάδα Μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά

Grattugiatto Mix τριμμένο 1kg

Προέλευση:  Ιταλία
Γάλα: Παστεριωμένο πρόβειο γάλα
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή
Ωρίμανση:  –
Γεύση: Ελαφρώς αλμυρή
Λίπος επί ξηρού: 28%
Μέγιστη Υγρασία: 36%
Συντήρηση:  +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 2 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Σακούλα σε κενό αέρα vacuum 1kg
Μονάδα Μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά

Σκληρό τυρί σε φλοίδες

Προέλευση:  Ιταλία
Γάλα: Παστεριωμένο πρόβειο γάλα
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή
Ωρίμανση:  –
Γεύση: Βουτυράτη
Λίπος επί ξηρού: 28%
Μέγιστη Υγρασία: 36%
Συντήρηση:  +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 3μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Τάπερ σε κενό αέρα vacuum 1kg
Μονάδα Μέτρησης: Σταθερό βάρος / Τεμάχια

Parmiggiano Reggiano D.O.P

Προέλευση:  Εμίλια Ρομάνα και της Λομβαρδίας (Πάρμα, Μπολόνια και Μάντουα / Ιταλία)
Γάλα: Αγελαδινό γάλα, ακατέργαστο γάλα
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή
Ωρίμανση:  Πολύ μεγάλη ωρίμανση (24 μήνες)
Πιστοποίηση: Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (Π.Ο.Π / D.O.P)
Γεύση: Πικάντικη, έντονη
Λίπος επί ξηρού: 28%
Μέγιστη Υγρασία: 34%
Συντήρηση:  +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 12 μήνες
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Ρόδα 36kg περίπου – ½ ρόδα 12kg περίπου – 1/8 5kg περίπου
Μονάδα Μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά

Parmiggiano Reggiano D.O.P Τριμμένη 100gr

Προέλευση:  Εμίλια Ρομάνα και της Λομβαρδίας (Πάρμα, Μπολόνια και Μάντουα / Ιταλία)
Γάλα: Αγελαδινό γάλα, ακατέργαστο γάλα
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή
Ωρίμανση:  –
Πιστοποίηση: Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (Π.Ο.Π / D.O.P)
Γεύση: Πικάντικη, έντονη
Λίπος επί ξηρού: 28%
Μέγιστη Υγρασία: 34%
Συντήρηση:  +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 4 μήνες
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Αεροστεγής συσκευασία 100gr
Μονάδα Μέτρησης: Σταθερού Βάρους / τεμάχια

Parmiggiano Reggiano D.O.P μερίδα 200gr

Προέλευση:  Εμίλια Ρομάνα και της Λομβαρδίας (Πάρμα, Μπολόνια και Μάντουα / Ιταλία)
Γάλα: Αγελαδινό γάλα, ακατέργαστο γάλα
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή
Ωρίμανση:  Πολύ μεγάλη ωρίμανση (24 μήνες)
Πιστοποίηση: Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (Π.Ο.Π / D.O.P)
Γεύση: Πικάντικη, έντονη
Λίπος επί ξηρού: 28%
Μέγιστη Υγρασία: 34%
Συντήρηση:  +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 4 μήνες
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Αεροστεγής συσκευασία 200gr
Μονάδα Μέτρησης: Σταθερού Βάρους / τεμάχια

Pecorino Romano D.O.P

Περιοχή: Λάτσιο (Ιταλία)
Γάλα: Πρόβειο
Τύπος Πυτιάς: Ζωϊκή Ωρίμανση: Μακρά (πάνω από 6 μήνες)
Πιστοποίηση: Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (Π.Ο.Π / D.O.P)
Γεύση: Πικάντικη, υφάλμυρη
Λίπος επί ξηρού: 36% Μέγιστη Υγρασία: 38%
Διάρκεια Ζωής: 6 μήνες
Διαθέσιμές Συσκευασίες: 1/8 (περίπου 4kg)
Μονάδα Μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά

Pecorino al tartufo

Προέλευση:  Ιταλία – Τοσκάνη
Γάλα: Παστεριωμένο πρόβειο γάλα
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή
Ωρίμανση:  Μικρή (45 ημέρες)
Γεύση: Γήινη, φρουτώδης
Λίπος επί ξηρού: 32%
Μέγιστη Υγρασία: 48%
Συντήρηση:  +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 12 μήνες
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Ρόδα 1,50kg περίπου
Μονάδα Μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά

Pecorino alle perre

Προέλευση:  Ιταλία – Τοσκάνη
Γάλα: Παστεριωμένο πρόβειο γάλα
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή
Ωρίμανση:  Μικρή (45 ημέρες)
Γεύση: Φρουτώδης
Λίπος επί ξηρού: 32%
Μέγιστη Υγρασία: 48%
Συντήρηση:  +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 12 μήνες
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Ρόδα 1,50kg περίπου
Μονάδα Μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά

Gorgonzola Dolce

Προέλευση: Ιταλία
Γάλα: Παστεριωμένο αγελαδινό γάλα
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή
Ωρίμανση:  Μέση (3 μήνες)
Πιστοποίηση: Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (Π.Ο.Π / D.O.P)
Γεύση: Γλυκιά, κρεμώδης
Λίπος επί ξηρού: 35%
Μέγιστη Υγρασία: 48%
Συντήρηση:  +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 4 μήνες
Διαθέσιμές Συσκευασίες: ¼ ρόδα 1,50kg περίπου
Μονάδα Μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά

Gorgonzola Piccante

Προέλευση: Ιταλία
Γάλα: Παστεριωμένο αγελαδινό γάλα
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή
Ωρίμανση:  Μέση (4 μήνες)
Γεύση: Ελαφρώς αλμυρή
Λίπος επί ξηρού: 42%
Μέγιστη Υγρασία: 48%
Συντήρηση:  +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 4 μήνες
Διαθέσιμές Συσκευασίες: ¼ ρόδα 1,50kg περίπου
Μονάδα Μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά

Provolone

Προέλευση: Ιταλία
Γάλα: Παστεριωμένο αγελαδινό γάλα
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή
Ωρίμανση:  Μικρή (1 μήνας)
Γεύση: Γλυκιά, γαλακτερή
Λίπος επί ξηρού: 42%
Μέγιστη Υγρασία: 48%
Συντήρηση:  +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Φόρμα 4,50kg περίπου
Μονάδα Μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά

Roquefort Papillion Red Label

Προέλευση:  Roquefort (Νότια Γαλλία)
Γάλα: Πρόβειο γάλα (φυλή Lacaune)
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή
Ωρίμανση:  Μέση (4 μήνες)
Πιστοποίηση: Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (Π.Ο.Π / D.O.P)
Γεύση: Πικάντικη, έντονη
Λίπος επί ξηρού: 52%
Μέγιστη Υγρασία: 45%
Συντήρηση:  +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 6 μήνες
Διαθέσιμές Συσκευασίες: 1/2 1,5kg περίπου
Μονάδα Μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά

Roquefort Coccinelle

Προέλευση:  Roquefort (Νότια Γαλλία)
Γάλα: Πρόβειο γάλα (φυλή Lacaune)
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή
Ωρίμανση:  Μέση (4 μήνες)
Πιστοποίηση: Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (Π.Ο.Π / D.O.P)
Γεύση: Πικάντικη, έντονη
Λίπος επί ξηρού: 52%
Μέγιστη Υγρασία: 45%
Συντήρηση:  +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 6 μήνες
Διαθέσιμές Συσκευασίες: 1/2 1,5kg περίπου
Μονάδα Μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά

Μπλε τυρί

Προέλευση:  Δανία
Γάλα: Παστεριωμένο αγελαδινό γάλα
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή
Ωρίμανση:  Μικρή
Γεύση: Πικάντικη, έντονη
Λίπος επί ξηρού: 50%
Μέγιστη Υγρασία: 48%
Συντήρηση:  +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Ρόδα 3kg περίπου
Μονάδα Μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά

Blue Stilton

Προέλευση:  Αγγλία
Γάλα: Παστεριωμένο αγελαδινό γάλα
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή
Ωρίμανση:  Μέση (3 μήνες)
Γεύση: Πικάντικη
Λίπος επί ξηρού: 48%
Μέγιστη Υγρασία: 40%
Συντήρηση:  +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Ρόδα 2,5kg περίπου
Μονάδα Μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά

Cheddar

Προέλευση:  Γερμανία
Γάλα: Παστεριωμένο αγελαδινό γάλα
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή     Ωρίμανση:  Μέση (3 μήνες)
Γεύση: Γαλακτερή, Γλυκιά
Λίπος επί ξηρού: 50%
Μέγιστη Υγρασία: 39%
Συντήρηση:  +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 12 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Φόρμα 3kg περίπου
Μονάδα Μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά

Emmental

Προέλευση:  Γερμανία
Γάλα: Παστεριωμένο αγελαδινό γάλα
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή
Ωρίμανση:  Μέση (3 μήνες)
Γεύση: Γαλακτερή, Γλυκιά
Λίπος επί ξηρού: 45%
Μέγιστη Υγρασία: 40%
Συντήρηση:  +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 6 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Φόρμα 3kg περίπου
Μονάδα Μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά

Regato

Προέλευση:  Ιρλανδία
Γάλα: Παστεριωμένο αγελαδινό γάλα
Τύπος Πυτιάς:  Ζωϊκή
Ωρίμανση:  Μέση (3 μήνες)
Γεύση: Αλμυρή
Λίπος επί ξηρού: 62%
Μέγιστη Υγρασία: 38%
Συντήρηση:  +2οC έως +4οC (ψυγείο)
Διάρκεια Ζωής: 21 μήνες από την ημερομηνία παραγωγής
Διαθέσιμές Συσκευασίες: Ρόδα 3kg περίπου
Μονάδα Μέτρησης: Επί Ζυγίω / κιλά